close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Construcții industriale, comerciale și civile București

  Despre noi

  Noi nu avem o baghetă magică, în schimb, avem oameni pasionați și utilaje performante care fac magie în construcții industriale, comerciale și civile. De peste 10 ani construim, ridicăm și renovăm hale industriale, clădiri comerciale (mall-uri , magazine, restaurante), clădiri de birouri și garaje atât în București cât și în Ilfov.

  Magio Business Construct

  Construcții hale industriale București

  Suntem o companie specializată în construcții de hale metalice industriale în București, și oferim soluții personalizate și de înaltă calitate. Cu o echipă experimentată și bine dotată și din punct de vedere tehnic, realizăm hale metalice durabile, sigure și funcționale, adaptate cerințelor specifice ale afacerii tale. Indiferent dacă ai nevoie de o hală pentru depozitare, producție sau logistică, ne asigurăm că proiectul tău beneficiază de cele mai bune materiale și de un design optimizat.

  Construcții industriale, comerciale și civile în București

  Construcții pe structură metalică și / sau beton armat

  Ridicăm structuri metalice sau din beton armat și le transformam în construcții adaptate pentru diverse destinații. Indiferent de nevoile tale, construim hale metalice industriale, comerciale, logistice, agricole și de agrement, oferind soluții personalizate pentru fiecare proiect.

  În sectorul industrial, construim hale metalice adaptate nevoilor specifice ale afacerii tale. Indiferent dacă este vorba despre o hală de producție, de depozitare sau de asamblare, ne concentrăm pe optimizarea spațiului și pe asigurarea fluxului de lucru eficient.

  • Hale comerciale

  Mall-uri, supermarket-uri, centre comerciale, mazine de diverse mărimi, toate pot fi construite pe structură metalică. Găsim soluții în construcții și realizam spatiile de care ai nevoie pentru succesul business-ului tău.

  • Hale agricole

  Pentru sectorul agricol, construim hale metalice robuste și funcționale, potrivite pentru depozitarea și protecția echipamentelor, cerealelor sau animalelor. Ne asigurăm că hala ta agricolă este proiectată pentru a maximiza eficiența și productivitatea.

  • Hale logistice – depozite

  Pentru sectorul logistic, oferim soluții personalizate pentru hale metalice de depozitare și distribuție, având în vedere cerințele specifice ale lanțului de aprovizionare. Ne asigurăm că hala ta logistică este proiectată pentru a maximiza capacitatea de stocare și pentru a facilita manipularea și transportul mărfurilor.

  • Hale metalice de agrement

  În plus, construim și hale metalice de agrement sau hale sportive, oferind un design atrăgător și funcționalitate pentru activitățile sportive sau recreative.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles